BeogradLazarevacVesti

Besplatno vakcinisanje, čipovanje i sterilizacija ljubimaca

U saradnji sa Zoohigijenom Beograd, Gradska opština Lazarevac organizuje besplatno vakcinisanje, čipovanje i sterilizaciju kućnih ljubimaca.  Kako je dogovoreno prva akcija čipovanja i vakcinacije biće organizovana 25. i 26. aprila od 10 do 14 časova na stočnoj  pijaci u Velikim Crljenima, zatim 9. i 10. maja u prostorijama stare veterinarske stanice u Lazarevcu, a planirana je jedna akcija i za južni deo opštine. Tom prilikom svi vlasnici mogu zakazati besplatnu sterilizaciju svojih ljubimaca.

pas-lutalica

Kao jedan u nizu koraka čiji je cilj rešavanje problema pasa lutalica, GO Lazarevac u saradnji sa Zoohigijenom Beograd organizuje akciju besplatnog vakcinisanja, čipovanja i sterilizacije kućnih ljubimaca. Po rečima člana veća GO Lazarevac Nenada Bačanca na ovaj način se problem rešava u samom korenu, tačnije cilj je da se eliminiše uzrok prekomernog broja pasa lutalica na ulicama.

Akcije će biti organizovane na nekoliko punktova za sve mesne zajednice na teritoriji cele GO Lazarevac.

Nenad-Bačanac
Nenad Bačanac

Ako ste nekada vakcinisali svog psa a niste ga čipovali, ponećete samo ta dokumenta kako bi doktori znali o daljoj proceduri. Oni će ga po svim zdravstvenim normama ponovo vakcinisati i čipovati – dodao je Bačanac.

Učešćem u ovoj akciji besplatne vakcinacije, čipovanja i sterilizacije kućnih ljubimaca vlasnici životinja će podržati akciju Grada Beograda i GO Lazarevac čiji je cilj prevencija rasta broja napuštenih pasa lutalica i kućnih ljubimaca na prostoru svih gradskih opština.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 thoughts on “Besplatno vakcinisanje, čipovanje i sterilizacija ljubimaca

  • pa smanjicete broj pasa lutalica ako ih sterilisete vakcinisete i cipujete na vas grad sve se radi kontra u ovoj srbiji prvenstveno sterilisite pse lutalice da li sam jasna pozdrav

    Reply
  • a sta je sa kucama koje nemaju vlasnike i lutaju ulicama Lazarevca pa zar njih ne treba sterilisati vakcinisati i cipovati na grad stvarno mi niste jasni i za to grad Lazarevac dobija sumu novca …..ja moje pse sama vakcinisem cipovani i sterilisani pozdrav i radite na tome da se psi lutalice obavezno sterilisu vakcinisu i cipuju na grad Lazarevac

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA