LajkovacVesti

Izmene javnog poziva za sufinansiranje i finansiranje medijskih projekata po primedbi UNS-a

Veće opštine Lajkovac je na 60. redovnoj sednici razmatralo četiri tačke dnevnog reda. Pored izveštaja o radu Turističke organizacije Lajkovac za 2017. godinu, usvojene su i odluke vezane za izmene i dopune javnih poziva za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti  javnog informisanja i produžen rok za prijavljivanje na javni poziv za sufinansiranje i finansiranje projekata za izgradnju, održavanje i obnovu verskih objekata iz budžeta opštine Lajkovac.

Veće-opštine-Lajkovac

Od ukupno četiri tačke dnevnog reda 60. sednice Veća opštine Lajkovac dve su vezane za izmene odluke o utvrđivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja opštine Lajkovac i izmeni javnog poziva za sufinansiranje i finansiranje medijskih projekata, po primedbi Udruženja novinara Srbije.

Produžen je rok za prijavljivanje i u okviru Javnog poziva za finansiranje i sufinansiranje projekata za izgradnju, održavanje i obnovu verskih objekata iz budžeta opštine.

Nenad-Dzajević
Nenad Džajević

Današnjoj sednici nije prisustvovao predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković zbog sastanka sa predstavnicima JP “Koridori Srbije“ , koji je zakazan tokom posete ministarke saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović Valjevskom okrugu. Tema sastanka je vezana za izgradnju obilaznice oko Lajkovca.

Lajkovac

Na današnjoj sednici veće je usvojilo i Izveštaj o radu Turističke organizacije opštine Lajkovac za 2017. godinu. Direktor Milutin Ranković je izrazio zadovoljstvo postignutim i naglasio da je prethodna godina bila najuspešnija od osnivanja Turističke organizacije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA