BarajevoObrenovacVesti

Asfaltiran put između Barajeva i Obrenovca

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas radove na asfaltiranju puta Posavski partizani u naselju Vranić koji povezuje opštine Barajevo i Obrenovac, a posredno i Čukaricu. U pitanju je deonica dužine 5,5 kilometara.
Beo-info-4
Foto/ Beoinfo

Vesić je ovom prilikom istakao da je Grad Beograd, radeći puteve na svojoj teritoriji, ušao u novu fazu, a to je da se osim rekonstrukcije postojećih, grade potpuno novi putevi.

 Ovaj put na kome se sada nalazimo nikada nije bio asfaltiran, niti je bio pogodan za korišćenje građanima onako kako će biti sada. Ova saobraćajnica je posebno važna jer povezuje tri opštine i na taj način će olakšati ljudima da izlaze na magistralu i njihov kvalitet života će biti bolji. Na taj način pokazujemo da radimo i nove saobraćajnice i da nije dovoljno da samo rekonstruišemo postojeće – rekao je Vesić.

Beo-info-2
Foto/ Beoinfo

On je istakao da će Grad Beograd u narednom periodu odvajati mnogo više sredstava za rekonstruisanje puteva i ulica jer je putna mreža u veoma lošem stanju pošto se decenijama u nju nije ulagalo.

Mi smo već ove godine napravili veliki iskorak, „Putevi Srbije”, sa kojima Grad Beograd odlično sarađuje,  na teritoriji Barajeva trenutno rade skoro 17 kilometara puteva, a na teritoriji Obrenovca oko desetak– rekao je Vesić.

Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović  je istakao da se dobrom opštinskom saradnjom može brže i lakše doći do ostvarenja ciljeva i poboljšanja uslova života sugrađana, a kako je rekao,  dobar primer za to je i izgradnja ove saobraćajnice.

Beo-info-3
Foto/ Beoinfo

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je rekao da je izgradnja ovakvih saobraćajnica koje spajaju opštine osnova za bolju budućnost mladih koji žive u ovom delu Beograda zato što neće više morati da pešače i gaze blato i da će ovih pet kilometara podići nivo kvaliteta života građana i to je zajednička pobeda svih nas.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA