LajkovacVesti

Majski susreti na Kolubari

Obilaskom kulturno – istorijskih destinacija u organizaciji Turističke organizacije i opštine Lajkovac počeli su „Majski susreti na Kolubari” koji će trajati od 30. aprila do 3. maja. Majski susreti su okupili veliki broj poznatih umetnika iz različitih oblasti koji će tokom praznika prisustvovati brojnim programima.

Lajkovac

Prvog dana manifestacije za sve goste i učesnike organizovan je obilazak kulturno-istorijskih destinacija opštine Lajkovac. Zatim program u velikoj sali opštine Lajkovac kojim je obuhvaćeno predstavljanje turističkih resursa, književno veče Jeremije Lazarevića i Roka Andrića, koncert Mačvanskog hora iz Bogatića, revija violine “Zlatno gudalo” i početak likovne kolonije.

Milutin-Ranković
Milutin Ranković

Zainteresovanost učesnika je i ove godine po tvrdnjama direktora Turističke organizacije Milutina Rankovića na najvišem nivou.

Kolubara-Lajkovac

Tradicionalni ‘’Majski susreti na Kolubari’’ i ove godine doprineće prezentaciji najlepših lokacija i kulturno istorijskih spomenik koje Lajkovac i njegova okolina mogu da ponude poklonicima izletničkog turizma.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA