BeogradLajkovacLazarevac

Za prvomajske praznike Lajkovac bez vode

Od 1. maja JPKP „Lazarevac“ počeće redukciju pritiska vode za potrošače na teritoriji Lajkovačke opštine, zbog neizmirenih dugovanja lajkovačkog komunalnog, prema lazarevačkom preduzeću. Direktor JPKP „Lazarevac“ kaže da će redukcija pritiska trajati dokle god predstavnici obe opštine ne postignu dogovor.

Voda-3

Problemi između opština Lazarevac – Lajkovac kada je reč o potraživanjima za vodosnabdevanje rezultiraće merama koje će ponovo najviše osetiti potrošači, od kojih najveći broj njih redovno izmiruje račune za vodu.

Milisav-Krstović
Milisav Krstović

Moja opština nedozvoljava da pravim trošak, dug je 100 miliona što je previše u ovom trenutku. Komunalno više ne može da izdrži, opština Lazarevac nema dovoljno sredstava da to pokrije tako da smo u žestokom problemu – dodao je Milisav Krstović.

I dok sankcionišu svog najvećeg dužnika i lazarevačkom komunalnom preduzeću prete merama za naizmirena dugovanja.

Voda-1

Kako kaže direktor Krstović restriktivne mere prema potrošačima sa teritorije opštine Lajkovac vaziće dokle god predstavnici obe opštine ne postignu drugačiji dogovor, ipak postoje i potrošači koji su pošteđeni.

Prvomajski praznici bez vode, svakako su test strpljenja za građane Lajkovca, ili vruć krompir u rukama rukovodstva opštine. Ipak međusobni odnosi i dugovanja, kao i pitanje odgovornosti ne treba da budu tema potrošača koji redovno izmiruju račune za vodosnabdevanje, i sa pravom zahtevaju da druga strana redovno ispunjava ugovorene obaveze.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA