BeogradLazarevacVesti

Najava besplatne vakcinacije i čipovanja ljubimaca u Lazarevcu

Svi vlasnici kućnih ljubimaca imaće priliku da tokom dvodnevne akcije vakcinišu i čipuju svoje kućne ljubimce u akciji koju sprovode Zoohigijena Beograd i GO Lazarevac. Akcija je planirana 9. i 10. maja u staroj Veterinarskoj stanici u Lazarevcu, a kako se očekuje u narednom periodu biće organizovane u svim delovima lazarevačke opštine. Besplatno čipovanje i vakcinacija vršiće se u period od 10 do 14 časova.

psi

Akcija se sprovodi u saradnji sa Zoohigijenom Beograd i GO Lazarevac a u cilju sistemskog rešavanja problema povećanog broja napuštenih životinja na ulicama naše opštine. Ovakve i slične akcije biće organizovane i u narednom periodu širom opštine. Nakon prve akcije u Velikim Crljenima, kada je odziv građana bio iznad očekivanog, ovaj put čipovanje i vakcinacija obavljaće se u Lazarevcu.

Interesovanje vlasnika kućnih ljubimaca za besplatno čipovanje i vakcinaciju bilo je iznad očekivanog, što je još jedan dokaz da je ovakva inicijativa naišla na podršku građana.

Tokom vakcinacije i čipovanja potpisuje se ugovor sa Zoohigijenom Beograd a ukoliko su vlasnici zainteresovani mogu zakazati i besplatnu sterilizaciju svojih kućnih ljubimaca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA