Lajkovac

Lajkovačke demokrate obeležile svoju stranačku slavu Đurđevdan

Lajkovačke Demokrate su u nedelju 6. maja obeležile svoju stranačku slavu Svetog Georgija – Đurđevdan. Ove godine molitvom i rezanjem slavskog kolača slava je obeležena na staroj adresi u Kralja Petra Prvog 4, u centru Lajkovca.
Goran-Ranković
Goran Ranković

Prisutnima se čestitajući praznik obratio Goran Ranković, poverenik Demokratske stranke u Lajkovcu. On je istakao da DS u Lajkovcu postoji 27 godina i ima razvijenu mrežu mesnih odbora a trenutno deluje kao konstruktivna opozicija.

Slava-starnke-DS

Po tradiciji u prostorijama OO DS Lajkovac obeležena je krsna slava stranke, Đurđevdan. Prisutnim članovima, simpatizerima, saradnicima i prijateljima stranke kao i predstavnicima ostalih lajkovačkih stranaka obratio se poverenik DS u Lajkovcu Goran Ranković. Po rečima Rankovića DS ima razvijenu mrežu mesnih odbora, a opštinski odbor funkcioniše i deluje kao konstruktivna opozicija u lajkovačkom parlamentu.

Predstavnici povereništva DS Lajkovac čestitali su svim vernicima koji slave Đurđevdan i poželeli im da praznik provedu u društvu porodice i prijatelja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA