BeogradLazarevacSportVesti

Fudbalerke Kolubarke završile najbolju sezonu u istoriji kluba

Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić primio je predstavnike i fudbalerke ženskog fudbalskog kluba “Kolubara“ iza kojih je najbolja sezona u istoriji ženskog lazarevačkog fudbala. Sinđelić je istakao da je to samo jedan od dokaza koliko se ulaganje u sport i poboljšanje uslova na sportskim terenima isplati i najavio da će Lazarevac biti domaćin finala Kupa Srbije u ženskom fudbalu.

32215211_189744388509737_2260754120417738752_n

Prijem ženske ekipe fudbalskog kluba “Kolubara“ priređen je u čast njihovih uspeha tokom protekle sezone i pobeda koje su postigle. Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić rekao je da prijem najuspešnijih lazarevačkih sportista spada u najprijatnije predsedničke dužnosti i predstavlja potvrdu da se ulaganje u sport višestruko isplati.

Bojan-Sinđelić
Bojan Sinđelić

Želeo bih da naglasim da smo mi poslednje dve godine ulagali u razvoj ženskog sporta na našoj teritoriji i ženski klub „Kolubara“ je pravi primer. Oni su u svim ligama gde imaju kategorije osvojili prva mesta ove sezone. I u narednim godinama trudićemo se da ulažemo što više sredstava kako bi sledeće generacije sledile primer ovih devojčica koje su zaista napravile veliki uspeh za našu opštinu i njihov klub – dodao je Sinđelić.

9744248509751_3806737094785630208_n

Treneri ženskog fudbalskog kluba “Kolubara“ izrazili su zahvalnost predstavnicima GO Lazarevac zbog podrške u radu kluba i najavili da je naredni cilj plasman u Super ligu Srbije.

Nikola-Marinković,-trener-ŽFK-Kolubara
Nikola Marinković, trener ŽFK Kolubara

Uspesima na terenu mlade fudbalerke su opravdale poverenje koje su im pružili predstavnici FK “Kolubara“ i GO Lazarevac. Uslovi u kojima se takmiče i treniraju su na najvišem nivou. Veliko interesovanje devojčica za ženski fudbal, posebno učešće najmlađih u Razvojnoj ligi Srbije poseban su uspeh ženskog fudbalskog kluba “Kolubara“. Lazarevački fudbalski klub je jedan od retkih u Srbiji koji ima selekciju devojčica rođenih od 2002. do 2010. godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA