BeogradLazarevac

Kupališna sezona u Lazarevcu od 15. juna

Ako vremenski uslovi dozvole, kupališna sezona na lazarevačkom jezeru Očaga i otvorenom bazenu, trebalo bi da počne 15. juna. U toku su radovi na uređenju ova dva kupališta a naši sugrađani i svi gosti, imaće da priliku da uživaju u novim sadržajima, koje zaposleni pripremaju, rekao je Vladimir Dragićević, direktor SRC „Kolubara“.

Očaga

Za mesec dana, ukoliko vremenski uslovi dozvole, zvanična sezona kupanja biće otvorena na dva najpopularnija kupališta u Lazarevcu. U toku su radovi na uređenju terena za odbojku na pesku i mali fudbal na lazarevačkom jezeru.

Na pitanje da li će biti novih sadržaja na kupalištima u Lazarevcu, Dragićević kaže da očekuje da će na otvorenom bazenu i jezeru Očaga biti obnovljene ležaljke i suncobrani, ali i da će biti noviteta koji će posetiocima omogućiti još više akomoditeta.

Jezero-Očaga

Zatvoreni bazen prestao je sa radom prestankom grejne sezone. Dragićević kaže da je zadovoljan proteklom sezonom i da je tokom jesenjih i zimskih dana bilo dosta korisnika.

Ukoliko svi radovi budu gotovi u planiranom roku a i vremenski uslovi to dozvole, zvanična kupališna sezona biće otvorena 15. juna, kada će svi naši sugrađani rashlađenje od vrelih letnjih dana moći upravo da potraže na jezeru, na koje je ulaz besplatan i na bazenu, za simboličnu cenu karte.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA