Vesti

Rekonstrukcija kolovoznog zastora u ulici Dimitrija Tucovića

Počeli su radovi na rekonstrukciji ulice Dimitrija Tucovića a planirano je da radovi budu završeni do subote 19. maja. Tokom četiri dana, saobraćaj će na tom delu državnog puta biti naizmenično puštan a u četvrtak i petak doći će do potpune obustave saobraćaja. U periodu od 07 do 17 časova izvodiće se radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora u ulici Dimitrija Tucovića u Lazarevcu i to na deonici od Ibarske magistrale do semafora na raskrsnici ulica Vladike Nikolaja Velimirovića i Dimitrija Tucovića.

putevi
Sredstvima Vlade RS preko JP “Putevi Srbije”, biće rekonstruisana ulica Dimitrija Tucovića na deonici od semafora na “savezu” do ulaska u grad, odnosno ulaska na Ibarsku magistralu. Izvođač radova je firma “Štrabak” a planirano je da u toku četiri dana bude završena u potpunosti rekonstrukcija ove frekventne saobraćajnice, kaže Aleksandar Bulatović, član Veća zadužen za bezbednost u saobraćaju.

Aleksandar-Bulatović
Aleksandar Bulatović

Tokom četiri dana trajanja radova, saobraćaj će biti usmeren na alternativne pravce a iz opštine apeluju na sugrađane da imaju razumevanja i da koriste druge saobraćajnice.

zastavice

U toku su radovi na sanaciji putne mreže i u Mesnim zajednicama. Na inicijativu meštana Junkovca, asfaltiran je put za Rožance u dužini od 450 metara. Sredstva su obezbeđenja iz gradskog budžeta.

U toku leta počeće i rekonstrukcija ulice Kralja Petra i Janka Stajčića. Planirano je da u toku ove godine budu rekonstruisani trotoari u užem gradskom jezgru kao i zamena javne rasvete led sijalicama, najavio je Bulatović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA