BeogradVesti

Uručena priznanja predstavnicima Crvenog krsta Lazarevca, Zemuna i Obrenovca na ostvarenim rezultatima

Povodom Nedelje Crvenog krsta i Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi, zamenik gradonačelnika Andreja Mladanović i pomoćnik sekretara za zdravstvo Grada Beograda Jovan Knežević ugostili su u Starom dvoru dobrovoljne davaoce krvi. Mladenović je uručio priznanja predstavnicma Crvenog krsta Lazarevca, Zemuna i Obrenovca na ostvarenim rezultatima u prošloj godini, dok je Jovanović zahvalio višestrukim davaocima krvi.
Beo-info-7
Foto/Beo info
Beo-info-3
Foto/Beo info

Predsednik komisije za dobrovoljno davalaštvo krvi Crvenog krsta Beograda, doktor Tomislav Radovanović je uručio priznanje Andreji Mladenoviću za dugogodišnju podršku toj organizaciji i širenju zajedničke ideje.

Beo-info-5
Foto/Beo info

Mladenović je zahvalio dobrovoljnim davaocima krvi na humanosti, opštinskim organizacijama pod pokroviteljstvom Crvenog krsta Beograda i Srbije na predanom radu, kao i Institu za transfusiju krvi Srbije i kliničko-bolničkim centrima.

On je pozdravio što je u 2017. godini u 740 akcija sakupljeno više od 66.000 jedinica krvi i pozvao dobrovoljne davaoce da i u ovoj godini budu podjednako uspešni.

Beo-info-1

Posebno bih zahvalio onima koji su prvi put dali krv. Dobrodošli u veliku porodicu i nadam se da vam je to iskustvo pomoglo da budete još uspešniji u svome poslu. Takođe, nadam se da ćete nastaviti da dajete krv, ali i motivisati druge da vam se priključe na vašem humanom putu – istakao je Mladenović.

Beo-info
Dušan Paunović, Crveni krst Lazarevac

On je posebno zahavlio deci, učesnicima konkursa, na jakim porukama i poželeo im da jednog dana i oni postanu deo velike porodice dobrovoljnih davalaca krvi.

Mladenović je uručio priznanja predstavnicma Crvenog krsta Lazarevca, Zemuna i Obrenovca na ostvarenim rezultatima u prošloj godini, dok je Jovanović zahvalio višestrukim davaocima krvi. Takođe, na svečanosti su odata priznanja i učesnicima beogradskih osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili najbolje rezultate na ovogodišnjem literarnom i likovnom konkursu „Krv život znači”, koji tradacionalno organizuje Crveni krst Beograda.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA