A.S.K.A. svim srcem uz Janu

Sportski Airsoft poligon „Aska“ počeo je sa radom pre dve nedelje. Poligon se nalazi u blizini teniskih terena kod Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“. Ovo sportsko društvo je za kratko vreme koliko postoji u Lazarevcu organizovalo humanitarni vikend za našu sugrađanku Janu Simić, devojčicu koja ima 13 godina, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine. Za dva dana skupljeno je 35.000 dinara i uplaćeno na račun Janine porodice, izjavio je jedan od osnivača ovog kluba Predrag Ivanović.

Lazarevac je nedavno dobio Sportski airsoft poligon „Aska“ koga čine ljubitelji ekstremnih sportova. Poligoni ovog sportskog društva se nalaze u blizini teniskih terena pored SRC „Kolubara“. Sportsko društvo „Aska“ bavi se i humanitarnim radom. Članovi su tokom vikenda organizovali prikupljanje novčanih sredstava za Janu Simić, devojčicu iz Lazarevca, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine.

Akciji prikupljanja novca u cilju što skorijeg Janinog odlaska na lečenje u inostranstvo, pridružila se i Sindikalna organizacija Kolubara Usluga, rekao je Predrag Ivanović.

Jedan od osnivača Sportskog airsoft poligona „Aska“ Predrag Ivanović ovom prilikom uputio je apel svim sugrađanima da se uključe, shodno svojim finansijskim mogućnostima, u humanitarne akcije za Janu Simić, kako bi ova hrabra devojčica što skorije dobila adekvatno lečenje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “A.S.K.A. svim srcem uz Janu

  • 8. jula 2021. at 07:19
    Permalink

    Koliko ce SNS Lazarevac iz svojih dzepova sada da izvuce kesa ili su njihove pare na sigurnom?

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA