LazarevacVesti

Gradski bazen u Lazarevcu počeo sa radom

Gradski bazen u Lazarevcu počeo je sa radom u ponedeljak 5. jula, a za kupače je tokom letnje sezone otvoren svim danima od 10 do 19 časova. Cene ulaznice su simbolične, 50 dinara za decu i 100 za odrasle. Bazen je sa radom počeo deset dana kasnije nego ranijih godina zbog  kompletne rekonstrukcije korita bazena, izjavio je za Gem direktor Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ Vladimir Dragićević, naglasivši da su radove izvodili Kolubara Metal i Kolubara Građevinar. Lazarevčani se u tropskim danima mogu rashladiti i na jezeru Očaga, svakim danom od 10 do 20 časova.

Gradski bazen u Lazarevcu

Sa zakašnjenjem od deset dana počeo je sa radom Gradski bazen u Lazarevcu. Cena ulaznice je ostala na prošlogodišnjem nivou, 50 dinara za decu i 100 za odrasle. Radno vreme bazena je od 10 do 19 časova, a za kupače je otvoren svaki dan tokom letnje sezone. Bazen je počeo sa zakašnjenjem da radi zbog kompletne rekonstrukcije korita, izjavio je za TV Gem direktor Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ Vladimir Dragićević.

Spasioci na Gradskom bazenu

Vodeći računa o bezbednosti kupača, Dragićević napominje da su na bazenu u smeni dežurna tri spasioca. Na jezeru Očaga  dežuraju spasioci iz Udruženja spasilaca na vodi. Za kupače Očaga je otvorena od 10 do 20 časova, a za šetače od 7 do 24 časa.

Gradski bazen Lazarevac

Zbog epidemije koronavirusa na bazenu je dozvoljeno između 700 i 800 kupača, a broj posetilaca će se kontrolisati na osnovu prodatih karata.

Ispravnost vode na Gradskom bazenu i jezeru Očaga svakog drugog dana kontrolišu ekipe Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA