BeogradLazarevacVesti

Afaltirana ulica Prote Čede Pavlovića u Šopiću

U Mesnoj zajednici Šopić asfaltirana je ulica Prote Čede Pavlovića na zahtev meštana. Predsednik opštine Bojan Stević obišao je radove i napomenuo da se u ovom delu opštine nastavljau radovi a da će za dvadeset dana biti asfaltirana ulica Paje Jovanovića u neposrednoj blizini Ibarske magistrale. U saradnji sa Gradom Beogradom do septemnra meseca biće urađena i Barska ulica, najavio je Stević.

Šopić asfaltiranje

Na zahtev meštana u mesnoj zajednici Šopić asfaltirana je ulica Prote Čede Pavlovića. Predsednik opštine Bojan Stević lično je obišao radove a tokom obilaska istakao je da se u ovom delu opštine neće stati samo na ovoj ulici, već će se nastaviti sa daljim radovima. U narednim danima biće asfaltirana ulica Paje Jovanovića, koja se nalazi u neposrednoj blizini Ibarske magistrale.

Ulica Čede Pavlovića

U saradnji sa Gradom Beogradom, Stević je najavio još jedan značajan projekat. Do septembra meseca planira se asfaltiranje Barske ulice, čime će se nastaviti kontinuirano unapređivanje infrastrukture i stvaranje boljih uslova za život građana.

Oko šest domaćinstava živi u ulici Paje Jovanovića i kažu da su zadovoljni što je opština ispunila obećanje a njihova ulica stavljena pod asfalt.

Paralelno sa uređenjem ulice Paje Jovanovića radiće se i Zlatiborska ulica najavio je predsednik opštine. Ovo će dodatno unaprediti infrastrukturu ovog dela opštine i olakšati svakodnevni život stanovništva.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA