BeogradLazarevacVesti

Asfaltiran put u Radosavljevića kraju u Drenu

Put u Radosavljevića kraju asfaltiran je u oviru nastavka uređenja putne infrastrukture u mesnoj zajednici Dren. U prethodnom periodu asfaltiran je put u Milutinovića kraju, kao i deonica puta Krdžin grob dužine 3, 2 kilometara. Nastavak uređenja putnih saobraćajnica očekuje se i u Rankovića kraju, a tokom leta u Drenu će biti izgrađeno i dečije igralište. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević sa saradnicima i napomenuo da je u ovoj mesnoj zajednici izgrađena i kapela na seoskom groblju i da se narednih dana očekuje sanacija udarnih rupa na putevima, koje su nastale usled radova na gasifikacionoj mreži.

Asfaltiranje Dren

Nastavljajući  unapređenja infrastrukture, asfaltiran  je deo ulice Marka Kraljevića u zaseoku Radosavljevića. U prethodnom periodu u ovoj mesnoj zajednici asfaltiran je put u Milutinovića kraju, kao i deonica u dužini od 3,2 kilometara – Krdžin grob, koja spaja Dren i Baroševac a sve su cilju poboljšanja kvaliteta života stanovnika ovog područja. Radove je obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa svojim saradnicima i najavio nova ulaganja u ovaj deo lazarevačke opštine.

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac
Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac

Planovi za dalje unapređenje putnih saobraćajnica ne zaustavljaju se ovde. U narednom periodu se očekuje nastavak uređenja u Rankovića kraju, što će dodatno doprineti povezanosti i dostupnosti ovog područja. Takođe, tokom leta, stanovnici Drena će dobiti novo dečije igralište, koje će dodatno obogatiti socijalni i rekreativni život u zajednici.

Stević je takođe naglasio da je u okviru mesne zajednice Dren nedavno izgrađena kapela na seoskom groblju, koja će biti priključena na struju i vodu. U  narednim danima očekuje se sanacija udarnih rupa na putevima. Ove rupe su se pojavile usled radova na gasifikacionoj mreži, što pokazuje da lokalna samouprava brine ne samo o izgradnji novih objekata, već i o održavanju postojeće infrastrukture.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA