BeogradLazarevacSportVesti

Akademija fudbala Lazarevac formirala svoju sekciju i u Junkovcu

Akademija fudbala Lazarevac u saradnji sa fudbalskim klubom “Mladi radnik“ i mesnim zajednicama Arapovac i Junkovac, formirala je svoju sekciju u Junkovcu a interesovanje je pokazalo dvadeset dečaka i devojčica. Poželevši im uspešan početak rada, predsednik Akademije fudbala Lazarevac Zoran Stoisavljević im je uručio komplete opreme i najavio početak treninga u zimskoj sezoni u balon sali u Velikim Crljenima. Pored treninga i utakmica Akademija za svoje članove organizuje časove engleskog, veronauke, posete zatvorenom bazenu u Velikim Crljenima kao i dečije pozorišne predstave u saradnji sa “Puls teatrom“. Stoisavljević je istakao da će uskoro biti formirana sekcija i u Mirosaljcima.

Akademija fudbala Lazarevac postoji 18 meseci. Zahvaljujući interesovanju najmlađih i njihovih roditelja svoje aktivnosti u narednom periodu proširiće i na sekcije u udaljenijim mesnim zajednicima. Svoju opremu dobili su mališani sekcije Junkovac i Arapovac, čime je i zvanično ova sekcija počela sa radom.

Zoran Stoisavljević, predsenik Akademije fudbala Lazarevac
Zoran Stoisavljević, predsenik Akademije fudbala Lazarevac

Otvorili smo sekciju u Junkovcu, preko 20 mališana dečaka i devojčica se priključilo našoj akademiji zajedno sa trenerom Vujadinom Đurićem koji je odličan i trener i pedagog. Zahvaljujem se svim ljudima iz Junkovca i Arapovca, pogotovo ljudima iz mesne zajednice Junkovac koji su nam ustupili teren na korišćenje. Mi se pored fudbala bavimo i dodatnim aktivnostima, kao što su veronauka. Obišli smo crkvu u Junkovcu i Arapovcu. Želja nam je da na što više mesnih zajednica proširimo naše sekcije, da iz ovog kvantiteta dobijemo što više kvaliteta i da jednoga dana oni prvenstveno postanu dobri ljudi, zdravo odrastaju a da li će postati fudbaleri to ćemo videti – dodao je Stoisavljević, predsednik Akademije fudbala Lazarevac.

U skladu sa dosadašnjom praksom Akademije fudbala, i u sekciji Junkovac sa decom rade profesionalci. Cilj je da se svakom detetu ponaosob u zavisnosti od afiniteta i talenta posveti što veća pažnja.

I ove pozorišne sezone Akademija fudbala Lazarevac nastaviće saradnju sa “Puls teatrom“, a pozorišnim predstavama za decu članovi akademije prisustvovaće jednom mesečno. Svi članovi Akademije fudbala kako u Lazarevcu tako i u novoformiranim sekcijama imaće potpuno iste uslove, bilo da se radi o treniranju ili dodatnim sadržajima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA