Udruženje penzionera posetilo vrtić Lola u Stepojevcu

Udruženje penzionera opštine Lazarevac u okviru obeležavanja manifestacije „Oktobar mesec starih“ posetili su vrtić „Lola“ u Stepojevcu i mališanima uručili didaktički materijal. Ovo je akcija koju Udruženje sprovodi godinama unazad, tokom koje u oktobru obiđu po dva objekta Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“. Ovom prilikom mališani su, u znak zahvalnosti na poklonima, za goste izveli prigodnu priredbu.

Lazarevačko Udruženje penzionera dugi niz godina aktivno učestvuje u manifestaciji “Oktobar mesec starih lica” u sklopu koje se organizuje niz aktivnosti sa ciljem da se javnosti skrene pažnja o životu penzionera i njihovom položaju u društvu. Po tradiciji, jedan deo aktivnosti usmeren je na najmlađe, kada se najstariji sugrađani druže sa decom Predškolske ustanove “Rakila Kotarov Vuka” i obraduju ih poklonima. Predsednik Udruženja Slobodan Petrović kaže da penzioneri uvek rado provode vreme sa mališanima.

Udruženje penzionera tokom trajanja oktobarske manifestacije realizovaće niz događaja koji prvenstveno za cilj imaju brigu o svojim sugrađanima. Biće tu bazara zdravlja, humanitarnih večeri i okruglih stolova.

U ime svih mališana vrtića “Lola” iz Stepojevca, penzionerima se zahvalila vaspitačica Svetlana Lazarević, koja je sa svojim kolegama i decom za ovu priliku pripremila priredbu.
Saradnja Udruženja penzionera i Predškolske ustanove traje godinama i više je nego uspešna a to najbolje dokazuju osmesi mališana prilikom uručivanja poklona, kaže PR ove ustanove Ana Stašević koja se nada da će saradnja ove dve ustanove i u narednom periodu biti uspešna.

Članovi udruženja penzionera Lazarevca u sklopu posete vrtićima Predškolske ustanove “Rakila Kotarov Vuka” obići će depadans “Bubamara” u Lazarevcu i decu obradovati lepim poklonima. Ova poseta će biti realizovana u petak 18. oktobra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA