BeogradLazarevacVesti

Akcija uređenje MZ Prkosava

Akciju čišćenja grada i uklanjanja divljih deponija povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, lazarevačko komunalno preduzeće nastavilo je u MZ Prkosava. U skladu sa pozivom ovog javnog preduzeća za akciju čišćenja prva se prijavila mesna zajednica Prkosava.

MZ PrkosavaPovodom Svetskog dana zaštite životne sredine 5. juna JPKP „Lazarevac“ organizuje akciju čišćenja po mesnim zajednicama. Na poziv ovog preduzeća prva se prijavila MZ Prkosava, za uređenje zelene površine u centru ovog mesta. Komunalno preduzeće obezbedilo je sva neophodna sredstva za akciju.

Meštani uzeli učešćePored predstavnika komunalnog preduzeća u akciji čišćenja učestvovali su i meštani. Kako nam je rekao Dragan Savić predsednik MZ Prkosava ovakve i slične akcije biće nastavljene i u narednom periodu.

trimerisanjeJPKP „Lazarevac“ nastaviće i u narednom periodu akciju uređenja zelenih površina u celoj opštini. Takođe plan je da se po prijavi građani očiste i divlje deponije u lazarevačkim mesnim zajednicama. Ovom prilikom upućen je apel građanima da se priključe akciji ali i doprinesu očuvanju životne sredine.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA