Kartice ”Tri plus” zaživeće i u Lazarevcu

Vlasnici ponosne kartice mogu biti i svi roditelji iz lazarevačke opštine koji imaju troje i više dece od kojih je makar jedno maloletno. Reč je o kartici ”Tri plus” sa kojom mogu da se ostvare mnogobrojne popuste pri kupovini i plaćanju računa.

Inicijativu ”Tri plus” podržalo je svih 17 beogradskih opština ali i 12 gradova i opština širom Srbije. Na konferenciji za medije predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić pozvao je sve roditelje koji imaju troje i više dece od kojih je makar jedno maloletno da se prijave za kartice.

Grad Beograd i opština Lazarevac podržali su inicijativu nevladine organizacije ”Pokret za decu 3+” iz Čačka. Na osnovu tog programa obezbeđuju se besplatne kartice za roditelje troje i više dece koji na taj način mogu da ostvaruju popuste u maloprodajnim objektima, sportskim centrima, zoološkom vrtu i svuda gde je moguće da se obezbede takvi popusti. Na taj način je Grad Beograd dao svoj doprinos da se dodatno zaštiti standard ovih porodica.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Procedura je jednostavna – potpisuje se izjava, nakon čega se besplatno izrađuje kartica na koju imaju pravo svi članovi porodice. U roku od sedam do deset dana ovim roditeljima se dostavlja kartica sa kojom mogu da ostvaruju popuste u mnogim maloprodajnim objektima, kao i prilikom plaćanja računa. Procena je, da jedna porodica godišnje napravi uštedu od 300 do 500 evra prilikom različitih kupovina.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 komentara na vest “Kartice ”Tri plus” zaživeće i u Lazarevcu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA