BeogradLazarevacVesti

Akiv žena organizovao prodajni bazar za osobe sa invaliditetom i starija lica

Aktiv žena Lazarevca organizovao je još jednu u nizu humanitarnu akciju za pomoć osobama sa invaliditetom i starijim licima. Na prodajnom bazaru, koji je održan kod Rudarske česme, članovi udurženja pripremili su hranu i prodavali je kako bi sakupili novac. Do kraja meseca Aktiv žena organizovaće još jednu akciju a u planu je i izlet u Valjevo za korisnike Dnevnog boravka iz Lazarevca. Vredne i humane žene ove godine obeležile su prvu deceniju rada a slavu udruženja proslaviće 30. septembra.

Prodajni bazar Aktiv žena

Već godinama unazad Aktiv žena važi za udruženje koje svojim nesebičnim trudom i zalagnjem pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. Od dece, osoba sa inavliditetom i starije populacije, članovi ove humanitarne organizacije nebrojeno puta našli su se u ulozi dobročinitelja. Ovaj put rešile su da prikupe pomoć najugroženijim kategorijama a na štandu koji je bio postavljen kod Rudarske česme prodavali su se ukusno domaći proizvodi koje su pripremale članice Aktiva žena.

Rukotvorine Aktiv žena

Članice Aktiva najavile su i nove akcije, a bazar će organizovati kako bi prikupile sredstva za lečenje naših najmlađih sugrađana. U planu je i organizacija izleta u Valjevo a tom prilikom članice Aktiva družiće se sa korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju.

Aktiv žena

Aktiv žena ove godine obeležio je i prvu deceniju postojanja a krajem septembra meseca proslaviće i slavu, spajajući tradiciju i humanitarni duh. Predsednica Aktiva žena Zagorka Uskoković istakla je da je ponosna na sve svoje članove koji iz dana u dan pokazuju da duh i zajedništo mogu stvoriti velike promene.

Posetioci su imali priliku ne samo da uživaju u ukusnim obrocima i poslasticama već i da ostave dobrovoljni prilog, čiji će iznos biti upotrebljen za podršku osobama sa invaliditetom i starijim sugrađanima. Ovaj humanitarni bazar je dokaz da mali koraci, zajedno učinjeni, mogu stvoriti velike promene.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA