BeogradLazarevacVesti

Železnička ulica asfaltirana, u planu i novi infrastrukturni projekti

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima je obišao Železničku ulicu u kojoj je postavljen završni sloj asfalta. U ovoj ulici u dužini od 1400 metara postavljema je nova kišna kanalizacija, zamenjena vodovodna mreža od azbesta, urađeni priključci na kanalizacionu mrežu, nova led rasveta, postavljena je opštička mreža, izgrađeni novi trotoari, parking mesta i biciklistička staza.

Stević u železničkoj ulici

Građani Lazarevca dobili su još jednu modernu saobraćajnicu koja će rasteretiti saobraćaj u ovom delu grada ali i olakšati kretanje naših sugrađana ka centralnom gradskom jezgru. Uređenje Železničke ulice  obuhvatalo je niz važnih elemenata koji će u značajnoj meri unaprediti kvalitet života i infarstrukturu u toj ulici.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević rekao je prilikom obilaska radova da je u toku i izrada projektno tehničke dokumenatacije i obezbeđivanje sredstava za izgradnju drugog dela ulice, koji bi imao izlaz na Ibarsku magistralu, čime bi se rasteretio ulaz u grad iz pravca jezera Očaga. Stević je dodao da je u toku i izrada tehničke dokumentacije za nastavak uređenja ulice Milovana Lazarevića ali i kompletnu  rekonstrukciju i izgradnju ulice Vuka Karadžića u dužini od 2,2 kilometra.

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac
Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac

Ovakvi projekti su od suštinskog značaja za unapređenje urbanog okruženja, infrastrukture i kvaliteta života građana i trudićemo se na i u narednom periodu kroz razgovor sa sugrađanima uradimo one projekte na koje nam oni ukažu, rekao je Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Železnička ulica asfaltirana, u planu i novi infrastrukturni projekti

  • Kada ce napokon ulica Vuka Karadžića da se uradi jer ovo je strasno cim neka kisa padne krateri se otvaraju automobili su stalnokod majstora od popravki.
    Iskopali i obecali kanallizaciju i sad sta NISTA niko nista neradi. Samo prebacuju sjedne adrese do druge . Ovo treba televiziju dovesti a presednika pitati dal bi on mogao da ide ovim putem svaki dan bar dva ,tri puta . Al on se nekrece tuda bas ga briga. Docice da proseta kad televizija dodje da se pohvali ali nece uspeti u tome jer cu ja dopis pisati u Beograd u ministarstvo koje je zaduzeno za ovo.a i predesniku cu poslati jedno pismo.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA