LazarevacVesti

Aktiv žena humanitarnom akcijom za Janu obeležio osam godina postojana

Aktiv žena Lazarevca proslavio je u Dudovici osam godina postojanja i rada. Ovo udruženje organizovalo je humanitarnu proslavu na kojoj su pored domaćina učestvovala 22 udruženja širom Srbije. Tokom svog postojanja Aktiv žena je organizovao brojne humanitarne akcije sa ciljem pomoći najugroženijim porodicama i pojedincima. Proslava u Dudovici imala je humanitarni karakter, a sredstva su prikupljana za Lazarevčanku Janu Simić, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine. Ovom prilikom obeleženo je i tri godine postojanja Opštinskog odbora Aktiva žena Partije ujedinjenih penzionera Srbije Lazarevac.

Aktiv žena u Dudovici

Već osam godina članice Aktiva žena Lazarevca predano su posvećene humanitarnom radu. U tom periodu nebrojeno puta su okupile veliki broj udruženja sličnih afiniteta kako bi pomogle onima kojima je pomoć potrebna. Kako je vreme odmicalo, sve veću podršku ove žene su imale od strane javnosti koja je prepoznala njihove humane ideje koje ih drže na okupu. Ovaj put Aktiv žena je u Dudovici okupio 22 organizacije a proslava je namenjena kako bi se prikupila sredstava za sugrađanku Janu Simić.

Aktiv žena, humanitarna akcija za Janu Simić

Predsednica aktiva žena Zagorka Uskoković ovom prilikom zahvalila se članici udruženja Mileni Negovanović koja je donirala toaletna kolica, hodalicu i štake. Uskoković je pozvala građane kojima su ova pomagala potrebna, da se jave Aktivu žena.

Darko Božić, drugi sleva

Skup u Dudovici bio je prilika da se obeleži i tri godine od osnivanja Opštinskog odbora Aktiva žena Partije ujedinjenih penzionera Srbije u Lazarevcu. Predsednik lazarevačkog odbora ove stranke Darko Božić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom članica Aktiva i pohvalio njihov humanitarni aktivizam.

Aktiv žena Lazarevca očekuje nova humanitarna akcija koja će biti organizovana tokom avgusta meseca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA