Ovog vikenda brojne humanitarne akcije za Janu Simić

Lazarevčani nastavljaju sa humanitarnim akcijama kako bi pomogli u lečenju Jane Simić. Narednih sedam dana organizovaće brojne akcije kao što su “Kolačijada” , humanitarna biciklistička vožnja do Rajca, književno veče autorke Danice Đurić, kao i pozorišna predstava “Kako i zašto ubiti muža”.

Humani Lazarevčani nastavljaju ovih dana brojne humane akcije za Janu Simić. Grupa biciklista iz Lazarevca organizovaće u nedelju 25. jula humanitarnu vožnju do Rajca. Polazak je u 10 časova kod jezera Očaga. Organizator ove humanitarne vožnje Vladimir Milić pozvao je sve ljude koji imaju biciklo da im se pridruže kako bi pomogli Jani. Kutija u kojoj ljudi velikog srca mogu ubaciti svoju donaciju nalaziće se na jezeru Očaga. Ovom prilikom i sav prihod od prodatog pića biće uplaćen na Janin račun.

Jedna od organizatorki humanitarnih akcija Mirjana Milojević za televiziju Gem rekla je da će u petak 23. jula u Lajkovcu biti održano humanitarno veče autorke Danice Đurić. U Rudovcima će 25. jula biti sproveden mini bazar pod nazivom “Kolačijada”. Nakon toga u Centru za kulturu u Lazarevcu u ponedeljak 26. jula od 20 časova očekuje nas predstava “Kako i zašto ubiti muža”. Sav prihod sa ovih humanitarnih događaja biće uplaćen na Janin račun.

Jana Simić, devojčica koja ima 13 godina boluje od malignog tumora kičmene moždine. Već šest godina vodi bitku sa opakim kancerom. Pomozimo Jani da pobedi u ovoj bitci i da nastavi detinjstvo sa osmehom na licu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA