Aktiv žena Lazarevca organizovao humanitarno druženje

Aktiv žena Lazarevca organizovao je nakon izbijanja epidemije virusom korona prvo humanitarno druženje za svoje članice i goste. Cilj ovoga puta bio je prikupljanje sredstava za lečenje male Sofije Markuljević. Prikupljana su sredstva i za tradicionalni izlet sa korisnicima Dnevnog boravka za decu sa poteškoćama u razvoju. Ovom prilikom uručeno je i neophodno ortopedsko pomagalo, dar udruženja “Lek za dušu“ iz Bačkog Gradišta.

druzenje Po prvi put nakon najtežeg perioda i vremena u kome je većina članica bila u izolaciji Aktiv žena Lazarevca organizovao je humanitarno druženje u restoranu “Čudesna šuma“. Ovoga puta Aktiv žena je podržao humanitarnu akciju u kojoj učestvuje cela Srbija za pomoć malenoj Sofiji Markuljević. Vredne i uvek spremne da pomognu ove humane Lazarevčanke obezbedile su i ortopedsko pomagalo.

najstariji članovi

Aktiv žena iz Lazarevca i humanitarno udruženje “Lek za dušu“ iz Bačkog Gradišta sarađuju već punih sedam godina. Posebno su značajne njihove aktivnosti na nabavci različitih pomagala neophodnih osobama sa invaliditetom. Na današnjem druženju prisustvovalo je desetak članova ovog udruženja koji se sada u Lazarevcu osećaju kao kod svoje kuće.

lepa atmosfera

 

Pored članova Aktiva žena humanitarnom druženju prisustvovalo je još 11 udruženja iz cele Srbije. To su udruženja: “Majčino krilo“ iz Temerina, “Lek za dušu“ iz Bačkog Gradišta. Tu su i predstavnici udruženja iz Lajkovca, Uba,Sopota, Futoga. Po prvi put je prisutno i udruženje “Svih generacija“ iz Novog Sada i Opštinsko udruženje penzionera iz Čuruga. Dobra atmosfera ni ovom prilikom nije izostala.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA