BeogradIzboriLajkovacVesti

Pokret Socijalista donirao opremu za fudbalske klubove iz Ćelija i Lajkovca

Povodom završetka radova na investicionom održavanju objekta FK “Dimitrije Tucović“ u Ćelijama organizovan je revijalni meč između ovog kluba i FK “ Ratkovac “ iz Ratkovca. Tom prilikom predsednik OO Pokreta Socijalista Lajkovac Živorad Bojičić i član predsedništva Pokreta Socijalista Vladimir Ilić uručili su fudbalerima oba tima sportsku opremu.

ćelije fudbalU okviru svog programa investicionog održavanja sportskih objekata, opština Lajkovac je izdvojila 600 hiljada dinara za sanaciju krovne konstrukcije objekta na fudbalskom stadionu u Ćelijama, čime je zaustavljeno propadanje te zgrade. Prigodnom druženju i revijalnoj utakmici prisustvovali su i predstavnici Pokreta Socijalista i fudbalerima oba kluba darovali opremu.

fudbalČlan predsedništva Pokreta Socijalista Vladimir Ilić je istakao da ovakve i slične donacije imaju razvoja amaterskog sporta posebno u manjim sredinama. Ilić je rekao da je ovo vid saradnje opštinskih odbora Pokreta socijalista u Lazarevcu i Lajkovcu.

sanirana zgrada

Fudbalsko igralište u Ćelijama je mesto okupljanja ne samo sportista već i rekreativaca a u okviru ovog igrališta je i mobilijar za najmlađe.

fudbaleriSvoju zahvalnost izrazili su predstavnici oba kluba. Kompleti dresova i fudbalerima iz Ćelija i njihovim rivalima iz Ratkovca su od izuzetnog značaja za dalje takmičenje u jesenjem delu sezone.

Ovo je prva utakmica ova dva kluba nakon izbijanja epidemije sa većim brojem navijača. Posle fer i korektne borbe na zelenom terenu nije izostalo ni druženje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA