Aktiv žena organizovao humanitarni bazar za Janu Simić

Aktiv žena Lazarevac organizovao je u glavnoj ulici humanitarni bazar za našu sugrađanku Janu Simić. Vredne članice ovog udruženja pripremile su domaće proizvode i hranu a sav novac od prodaje donirale su porodici Jane Simić, kojoj su neophodna novčana sredstva da bi lečenje nastavila u Americi. Na bazaru su bili izloženi i ručni radovi etno domaćica a ove humane žene uputile su apel i zamolile sve Lazarevčane da se u što većem broju uključe u ovakve i slične akcije, kako bi što pre prikupili novac za nastavak Janinog lečenja.

Humanitarni bazar

Na štandu u glavnoj ulici vredne i humane žene iz Aktiva izložile su svoje ručne radove, ali pripremile i domaću hranu, prirodne sokove i proizvode koje su prodavale kako bi sakupile novac za devojčicu Janu Simić. Ovo je samo jedna u nizu od akcija koje ove žene organizuju i uvek su tu kada je potrebno pomoći nekom sugrađaninu.

Zagorka Uskoković
Zagorka Uskoković

Članice Aktiva pozvale su sve ljude dobre volje da im se priključe ali i da se više odazovu humanitranim bazarima i shodno svojim mogućnostima kupe neki od proizvoda kako bi pomogli da se novac što pre prikupi.

Humanitarni bazar za Janu Simić

Aktiv žena postoji već devet godina. Tokom svih ovih godina organizovale su brojne humanitarne bazare i druženja kako bi prikupile novac i pomogle ugroženim i bolesnim sugrađanima. Veliki jubilej deceniju postojanja, Aktiv će obeležiti sledeće godine velikom proslavom koja će biti humanitarnog karaktera.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA