BeogradLazarevacVesti

Požar u romskom naselju Palestina, palio bakarne kablove i izazvao požar

U romskom naselju Palestina izbio je požar u poslepodnevnim časovima koji je zahvatio nisko rastinje na obližnjoj livadi. Zahvaljujući brzoj intervenciji Vatrogasno spasilačke jedinice Lazarevac, koja je požar gasila više od sat vremena, lokalizovan je a na svu sreću nije bilo ljudskih žrtvata niti veće materijalne štete.

Vatrogasci gase požar

Požar koji je nešto posle 12 časova zahvatio deo livade iza Interne banke a u blizini romskog naselja Palestina, po rečima očevidaca dogodio se zbog toga što je jedan od meštatna ovog naselja palio bakarne kablove.

Naselje Palestina požar

Vatra je zahvatila karton i otpad koji se nalazio na pomenutom placu i nakon toga se proširio. Brzom intrevencijom Vatrogasne jedinice iz Lazarevca požar je lokalizovan a meštani su uspeli da iz požara izvuku životinje koje su u tom trenutku bile na pomenutom placu.

Vatrogasne jedinice Lazarevac

Vatrogasci su požar gasili više od sat vremena. Zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji niko nije povređen a na placu na kojem se desio požar pričinjenja je manja materijalna šteta.

Lokalizovan pozar u naselju Palestina

Požari na otvorenom se veoma brzo šire i predstavljaju realnu opasnost za živote i zdravlje naših građana, a često nanose velike materijalne štete. Uzrok svih ovih požara, u najvećem broju slučajeva, je ljudski faktor, odnosno neodgovorno ponašanje građana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA