BeogradLazarevacVesti

Aktiv žena podelio paketiće korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu

Aktiv žena Lazarevca uspešno je realizovao sve planirane humanitarne aktivnosti, tokom prošle godine. Tradicionalno, kruna njihovog godišnjeg rada je podela novogodišnjih paketića Centru za dnevni boravak i smeštaj dece i omladine sa poteškoćama u razvoju. Ovoga puta podeljena su 42 paketića korisnicima boravka i još tri paketića deci koja žive u porodicama sa lošijom materijalnom situacijom a koju redovno obilaze članice Aktiva žena.

Aktiv žena Lazarevca trenutno okuplja oko 40 članova, a tokom 11 godina rada nisu propustili da na značajne praznike znakom pažnje obraduju kako najstarije sugrađane i one kojima je pomoć neophodna, tako i korisnike Centra za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju.

Kroz vredan rad i trud, kao i nesebičnu pomoć najugroženijima Aktiv žena Lazarevca nastoji da ostvari svoj program i humane ciljeve. Pored pomoći najstarijima, prikupljen je i novac za nabavku invalidskih kolica, a slične akcije planirane su i u ovoj godini.

Misija ovih vrednih žena je da pomognu svojim sugrađanima i svoje slobodno vreme utroše na najlepši mogući ali i najhumaniji način, kaže Zagorka Uskoković, predsednica Aktiva žena Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA