BeogradLazarevacVesti

Stević za Pink: Srbija ekonomski stabilna i nastavlja uzlaznom putanjom

Bojan Stević, predsednik opštine Lazarevac i član GO SNS, rekao je gostujući u Novom jutru na TV Pink da je ovo godina izbora, a on smatra da će postojati vid pritisaka koji se očekuju na Srbiju, ali da naša zemlje želi i dalje neutralnost. Politika Vlade Srbije i predsednika Vučića je jačanje ekonomske Srbije, što se i pokazalo u prethodnim godinama da ide u dobrom pravcu, rekao je Stević.
Foto: TV PINK
Foto: TV PINK

Predsedniku Aleksandru Vučiću je prioritet šta misle građani Srbije, ne ni istok ni zapad, već neutralnost naše zemlje, a mi treba da se držimo kao neutralna zemlja. Evidentno je da to ne odgovara NATO alijansi, sa druge strane konstantno idu pritisci prema Ruskoj federaciji. Predsednik je istakao da će nastaviti da radi na jačanju bilateralnih odnosa Amerike i Srbije i po pitanju dovođenja investicija iz Amerike u našu zemlju, rekao je Bojan Stević, član Glavnog odbora SNS-a i predsednik GO Lazarevac.

On se dotakao i teme Nemačke i istakao da je evidentno da je ekonomija ove zemlje na najnižim lestvicama još od drugog svetskog rata.

Foto: TV PINK
Foto: TV PINK

Znate da je u Nemačkoj auto industrija jedna od najvećih pokretača i najveća industrija u Evropi i svetu. Sada zatvaranjem ruskog tržišta, odnosno sankcija ka Rusiji, predstavlja veliki udar na celokupnu auto industriju. Što se tiče naše zemlje i predsednika Vučića, u narednih mesec i po dana očekujem još veće pritiske po rešavanju Kosova, a sa druge strane i odnosa Srbije prema Rusiji – rekao je Stević.

Gostujući u Novom jutru predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević rekao je da je opštinsko rukovodstvo sledi politiku Vlade i predsednika države a to su ulaganje u obrazovanje, zdravstvo i infratsrukturu. Veliku podršku u brojnim projektima imamo i od gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, kaže Stević i najavljuje rekonstrukciju škola u Dudovici i Junkovcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA