Aktiv žena priredio iznenađenje za korisnike Dnevnog boravka za osobe sa smetnjama u razvoju

Aktiv žena Lazarevca uspešno je realizovao sve planirane humanitarne aktivnosti, tokom 2018. godine. Tradicionalno kruna njihovog godišnjeg rada je podela novogodišnjih paketića korisnicima Dnevnog boravka za osobe sa smetnjama u razvoju. Ovoga puta podeljeno je 32 paketića, a pored slatkiša vredne ruke članica udruženja napravile su za sve korisnike centra šalove, kape i rukavice.

aktiv-zena-3

Aktiv žena Lazarevca trenutno okuplja 21 članicu, a tokom nešto više od šest godina rada nisu propustili da tokom praznika znakom pažnje obraduju kako najstarije sugrađane i one kojima je pomoć neophodna tako i korisnike Dnevnog boravka za osobe sa smetnjama u razvoju.

Govoreći o višegodišnjoj saradnji i podršci Centru za dnevni boravak i smeštaj dece i omladine sa posebnim potrebama rukovodilac Dragana Tomović se zahvalila Aktivu žena Lazarevac i naglasila da praznična darivanja već postaju tradicija.

Kroz vredan rad i trud, kao i nesebičnu pomoć najugroženijima Aktiv žena Lazarevca nastoji da ostvari svoj program i humane ciljeve. Pored pomoći najstarijima, tokom sada već prošle godine prikupljen je i novac za nabavku invalidskih kolica, a slične akcije planirane su i u ovoj godini. Misija ovih vrednih žena je da pomognu svojim sugrađanima i svoje slobodno vreme utroše na najlepši mogući ali i najhumaniji način.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA