Podeljeni paketići najmlađim Vreočanima

Povodom Srpske Nove godine savet MZ Vreoci podelio je tradicionalno 170 novogodišnjih paketića za najmlađe stanovnike Vreoca, Novog Medoševca i Medoševca. Uz pomoć GO Lazarevac najpre su podeljeni paketići u OŠ ”Diša Đurđević” u MZ Novi Medoševac, a u nedelju, novogodišnji paketići biće uručeni i najmlađim članovima KUD-a “Diša Đurđević”.

U okviru tradicionalnog obeležavanja Srpske Nove godine, Savet MZ Vreoci i ove godine je pre svega posebnu pažnju posvetio najmlađima. Novogodišnji paketići prvo su uručeni učenicima u Novom Medoševcu. Pokloni puni slatkiša obradovali su učenike koji su nam rekli da će i dalje nastaviti dobro da uče i da se raduju odlasku u školu.

Novac za paketiće opredeljen je iz budžeta Saveta mesne zajednice i uz pomoć GO Lazarevac. Tradicija se neguje već godinama u nazad a želja predstavnika ove mesne zajednice je da svako dete dobije novogodišnji poklon.

Po tradiciji, u porti vreočke crkve i ove godine biće organozovan tradicionalni doček Pravoslavne Nove godine.

Radiša Sinđelić, predsednik MZ Vreoci
Radiša Sinđelić, predsednik MZ Vreoci

Program u organizaciji Saveta Mesne Zajednice počinje u nedelju 13. januara od 16 časova i završava se vatrometom tačno u ponoć. Ove godine organizatori će peći dva bika, za sve posetioce biće besplatno piće i muzika.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA