Angelina Filipović i Lazar Živanović najbolji na Opštinskom takmičenju u šahu

U izdvojenom odeljenju Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ u Šopiću održano je Opštinsko takmičenje u šahu za učenike osnovnih škola. Prvo mesto u kategoriji od prvog do četvrtog razreda osvojio je Lazar Živanović, učenik četvrtog razreda Osnovne škole „Dule Karaklajić“. U kategoriji od petog do osmog razreda na turniru je bila najbolja učenica osmog razreda škole „Knez Lazar“ Angelina Filipović. Po prva tri učenika u obe kategorije izborila su plasman na Gradsko takmičenje, koje će biti održano 15. maja.

Opštinsko takmičenje u šahu

Opštinsko takmičenje za osnovce organizovano je, uz podršku Šahovskog kluba Kolubara, u izdvojenom odeljenju Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ u Šopiću. Turnir prošle godine nije organizovan zbog epidemiološke situacije, podsetio je Draško Čitaković iz Šahovskog kluba Kolubara. Dodao je da je odziv dece bio manji nego ranijih godina, ali da se može smatrati da je takmičenje bilo uspešno.

Opštinsko takmičenje u šahu

Specijalnu nagradu turnira dobio je predškolac Sava Dautović.

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda, prvo mesto je osvojio Lazar Živanović, učenik četvrtog razreda Osnovne škole „Dule Karaklajić“.

Lazar Živanović
Lazar Živanović

Kada su stariji uzrasti u pitanju, Prvo mesto pripalo je učenici osmog razreda Osnovne škole „Knez Lazar“, Angelini Filipović. Drugoplasirana je Milica Radosavljević, dok je treće mesto pripalo Luki Radovanoviću.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA