Apoteka Dr Max: Ishrana i vitamini u trudnoći

Planiranje trudnoće kao i sama trudnoća su specifična stanja, a vreli letnji meseci ni malo ne olakšavaju budućim mamama trudnoću. Kako brinuti o svom zdravlju i telu tokom trudnoće raspitali smo se u apoteci Viva koja posluje pod brendom Dr Max u ulici Janka Stajčića 4/a i donosimo vam savete da lakše pregurate ovaj period.

Kada u sred zime otkrijete da ste u drugom stanju, nakon početne radosti, verovatno jedna od prvih stvari koja vam pada na pamet jeste to kako ćete preživiti vrele letnje mesece. Budućim mamama usled većeg protoka krvi može biti još toplije, a u prilog tome ide i višak kilograma koje će dobiti. Ipak letnje vreme donosi trudnicama brojne pogodnosti počev od laganije garderobe, zdravijih namirnica, brojnih mogućnosti relaksacije.

Svaka trudnoća je individualna, a pravog saveta i pripreme za porođaj nema. Ipak neophodno je pridržavati se saveta o zdravom načinu života.

Bebe 2

Pravilna ishrana je najvažnija u trudnoći, poručuju iz apoteke Viva, i ističu da je neophodno obezbediti redovan unos vitamina i minerala u trudnoći jer balansirana ishrana omogućava pravilan rast i razvoj bebe.

U apotekama za oznakom Dr Max i ove nedelje očekuje Vas vrhunski proizvod po super ceni. Od 19. do 25. avgusta to je Jekoderm mast, proizvod koji je napravljen na bazi ribljeg ulja i koji olakšava i ublažava proces regeneracije iritirane kože.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA