Apoteka Dr Max – Osmomartovska akcija

Apoteka Viva, koja posluje u sklopu brenda Dr Max i ovaj put pred Međunarodni dan žena odlučila je da svoje potrošače obraduje novim proizvodima koji su na akciji.

Dr Max

Apoteke Dr Max poznate su po velikim brojem akcija koje sprovode tokom cele godine, a posebno u periodu darivanja. Povodom Međunarodnog Dana žena, ovaj brend pripremio je niz kvalitetnih proizvoda po povoljnijim cenama kako bi svojim potrošačima omogućio da obraduju svoje lepše polovine. Među brojnim povoljnostima, u ponudi je bogat program dermokozmetike, u koji će vas rado uputiti veoma ljubazno i struično osoblje ovih apoteka.

Šminka Dr Max

Svoje mesto na tržištu odavno su našli i proizvodi brenda Dr Max, poznati svojim potrošačima po vrhunskom kvalitetu. Ovaj put po povoljnijim cenama ovde možete pronaći kreme za ruke, lice i visokokvalitetne farmaceutske preparate.

Apoteka Dr Max police

U sklopu osmomartovskih akcija u apotekama brenda Dr Max, za sve dame po povoljnijim cenama, možemo izdvojiti i Seba Med kozmetiku i mnoge poklon pakete najpoznatijih svetskih brendova.

Dr Max Apoteka

Međunarodni Dan žena, osmi mart, se uveliko približava a ukoliko brinete kako na najbolji mogući način da obradujete svoju voljenu damu, opredelite se za proizvode koji će ih ulepšati ali i doprineti njihovom zdravlju. Takve proizvode upravo možete pronaći u apotekama koje posluju pod brendom Dr Max.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA