BeogradLazarevacSportVesti

Apsolutna dominacija boksera „Greatest“ na prvenstvu Beograda

Bokseri BK „Greatest“ na prvenstvu Beograda koje je održano u Požarevcu osvojili su devet medalja i osvojili prvo mesto ekipno u konkurenciji sa 43 kluba. Lazarevački bokseri okitili su se sa šest zlatnih i tri srebrne medalje. Povodom uspeha koji su bokseri postigli, deo tima i stručni štab ugostio je predsednik opštine Bojan Stević i obećao pomoć oko organizacije turnira kao i podrške za dalja takmičenja.

Boksersko prvenstvo Beograda koje je održano 24 -25.02. u Požarevcu u znaku je apsolutne dominacije boksera „Grejtesta“ iz Lazarevca. Bokseri ovog kluba uspeli su da osvoje čak devet medalja, od toga šest zlatnih i tri srebrne i da osvoje prvo mesto ekipno u konkurencji od 43 kluba. Povodom uspeha koji su postigli, predsednik opštine Bojan Stević organizovao je prijem u sali predsedništva i sa njima razgovarao o budućim takmičenjima i organizaciji turnira. Dodao je da opština Lazarevac uvek podržava mlade i talentovane ljude koji svoj grad predstavljaju u najboljem svetlu i kući donose medalje sa prestižnih takmičenja.

Nemanja Stolić, trener Boks kluba „Greatest“ zahvalio je predsedniku opštine na podšci koju im pruža tokom takmičenja i dodaje da Ministarstvo sporta radi dosta na popularizaciji ovog sporta. Podrška koju dobijamo daje nam vetar u leđa a trudimo se da dobrim uspesima i rezultatima uzvratimo za podšku. Na ovom takmičenju bili smo ubedljivo najbolji i to smo postigli marljivim radom, kaže Stolić.

Andrej Lukić sa Prvenstva Beograda vratio se sa zlatnom medaljom. Takmičio se u kategoriji juniora 80 plus a nakon samo godinu i po dana vrednog treniranja, ovaj mladić postigao je značajne rezultate.

Bokseri „Grejtesta“ sa predsednikom opštine razmenili su poklone i obećali da će iz Prokuplja, gde idu na naredno takmičenje sigurno doneti nova odličja. Nakon toga, očekuje ih i priprema Međunarodnog turnira „Grejtest open“,  koji će u drugoj polovini aprila biti održan u našem gradu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA