BeogradLazarevacVesti

Asfaltiran Krdžin put u dužini od 3,2 kilometara

Na inicijativu meštana mesne zajednice Dren, opština Lazarevac asfaltirala je putnu deonicu Krdžin grob u dužini od 3,2 kilometara koji spaja Dren i Baroševac. Krajem 2023. godine urađen je deo ovog puta u dužini od kilometar i 400 metara a danas je pod asfalt stavljen i drugi, duži deo ove deonice. Predsednik opštine Bojan Stević obišao je radove i rekao da će ova putna deonica omogućiti bolju povezanost ove dve mesne zajednice i olakšati našim sugrađanima da brže i sigurnije dolaze na posao. Narednih dana kreće nastavak radova na deonici od Vreoca prema novoj saobraćajnici Baroševac-Medoševac, najavljuje Stević.

Važna putna deonica Krdžin grob danas je u potpunosti asflatirana u dužini od 3,2 kilometara. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević i izrazio zadovoljstvo što je ova značajna deonica koja spaja Dren i Baroševac u potpunosti završena. Krajem 2023. godine, prvi korak ka modernizaciji puta bio je ostvaren asfaltiranjem dela dužine kilometar i 400 metara. On je naglasio da će nova asfaltirana deonica značajno poboljšati povezanost između mesnih zajednica Dren i Baroševac. Osim toga, istakao je da će ovaj put omogućiti sugrađanima brže i sigurnije putovanje do njihovih radnih mesta, čime će se povećati njihova mobilnost i efikasnost.

Dodatno, najavljeno je da će se u narednim danima nastaviti radovi na deonici od Vreoca prema novoj saobraćajnici Baroševac-Medoševac.

Projekti poput ovog važni su za lokalnu zajednicu, podstičući ekonomski razvoj, povećavajući mobilnost građana i doprinoseći ukupnom kvalitetu života, kaže predsednik Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA