Asfaltiran Miloševića sokak u Petki

Ulica Miloševića sokak u Mesnoj zajednici Petka dobila je asfalt. Deonica je duga 230 metara, a radove je sa saradnicima obišao predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević. Najavio je da će do kraja ove godine biti asfaltirana još 22 putna pravca po seoskim mesnim zajednicama.

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima Mesnu zajednicu Petka i Miloševića sokak gde je asfaltiran putni pravac u dužini od 230 metara. Stević je ovom prilikom najavio da će do kraja godine asfalt dobiti 22 ulice u seoskim mesnim zajednicama u opštini Lazarevac.

Ukoliko vremenski uslovi to dozvole, tokom ovog vikenda započeće završno asfaltiranje u ulici Janka Stajčića u Šopiću.

Stević kaže da će proširenje javne rasvete u Petki ali i drugim mesnim zajednicama zavisiti od kapaciteta i opterećenja postojeće mreže. Dodatan problem predstavlja veliki broj nelegalnih priključaka.

Gradska opština Lazarevac u saradnji sa Javnim preduzećem „Osvetljenje“ pokrenula je zamenu i postavljanje nove led rasvete. Deo ulice Stefana Nemanje već je dobio novu rasvetu a u narednom periodu će i druge lazarevačke ulice imati bolje osvetljenje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA