BeogradLazarevacVesti

Asfaltiran put prema Ševaru u dužini od 500 metara

Put ka Ševaru u mesnoj zajednici Kruševica asfaltiran je u dužini od 500 metara. Radove je obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa svojim saradnicima i napomenuo da je u ovom kraju opštine asfaltirano već sedam putnih pravaca. Pored putne infrastrukture, u Kruševici je urađen i park za decu ali i svlačionice za potrebe fudbalskog kluba Šumadinac, kaže predsednik opštine i najavljuje nastavak radova u ovoj mesnoj zajednici.

U sklopu infrastrukturnih radova, u Mesnoj zajednici Kruševica završeno je asfaltiranje dela puta ka Ševaru u dužini od 500 metara. Predsednik opštine Lazarevac, Bojan Stević, zajedno sa svojim saradnicima, obišao je radove i naglasio da je ovo već sedmi putni pravac u ovom delu opštine koji je dobio novu asfaltnu površinu. Stević je istakao da je asfaltiranje puteva prioritet, jer to direktno utiče na kvalitet života lokalne zajednice.

Pored toga, Kruševica je dobila i nove sadržaje za decu. Izgrađen je park koji će doprineti boljem provođenju slobodnog vremena najmlađih stanovnika. Takođe, ulaganja nisu zaobišla ni sportski segment, jer su izgrađene svlačionice koje će zadovoljiti potrebe fudbalskog kluba Šumadinac.

Stević kaže da će jedna od petlji ka brzoj saobrajanici „Vožd Karađorđe“ prolaziti upravo kroz Mesnu zajednicu Kruševica.

Predsednik opštine najavio je da će se radovi nastaviti i u narednom periodu, s posebnim fokusom na dalje poboljšanje uslova života u Kruševici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA