Asfaltiran putni pravac u Strmovu

U Mesnoj zajednici Strmovo asfaltiran je putni pravac u dužini od 1200 metara. Radove je sa saradnicima obišao predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević i tim povodom istakao da su sredstva obezbeđena zahvaljujući Vladi Srbije, Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnom preduzeću Putevi Srbije. Stević je istakao da dugi niz godina nije urađena rekonstrukcija ove deonice i izrazio zadovoljstvo što su meštani Strmova dobili rekonstruisani put.

Asfaltiranje u Strmovu

Stanovnici Strmova dobili su  novi asfalt  u dužini od 1200 metara. Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo što je opština uspela da obezbedi sredstva za rekonstrukciju ove ulice u Strmovu koja je od izuzetnog značaja za žitelje ovog kraja.

Rukovodstvo opštine Lazarevac u Strmovu

Po završetku ovog putnog pravca Stević je najavio asfaltiranje i celokupne deonice Strmovo – Prkosava u dužini od 1300 metara i dodao da se nada da će ovi radovi početi naredne godine, kao i put koji se nalazi pored škole u Strmovu u dužini od 500 metara.

Asfaltiranje u Strmovu

Podsetimo, Stević je prilikom obilska pripremnih radova na asfaltiranju ovog putnog pravca izjavio da će radovi biti gotovi u roku od dvadeset dana, ali su oni završeni ranije,  zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima i ažurnosti angažovanih radnika.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA