Asfaltirana deonica puta Dudovica – Latković

Završeno je asfaltiranje deonice puta Dudovica – Latković u dužini od 2200 metara, koja izlazi na Ibarsku magistralu. Ovaj putni pravac bio je u lošem stanju zbog izvođenja radova na izgradnji autoputa „Miloš Veliki“. Rekonstrukcija je započeta na inicijativu opština Lazarevac i Ljig, a sredstva za radove obezbeđena su zahvaljujući Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, a uz podršku Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Radove je sa saradnicima posetio predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević koji je rekao da se rade i pristupne saobraćajnice koje izlaze na ovu deonicu.

Put Dudovica - Latković pre asfaltiranja

Putni pravac Dudovica – Latković u značajnoj meri je oštećen usled izvođenja radova na izgradnji autoputa „Miloš Veliki“. Sanaciju su inicirale opštine Lazarevac i Ljig, a novčana sredstva su obezbeđena zahvaljujući Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i JP „Putevi Srbije“, a uz podršku Vlade i predsednika Vučića.

Put Dudovica - Latković

Radove je sa saradnicima obišao predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. On je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova na ovoj deonici dugačkoj 2200 metara i dodao da se uporedo saniraju i pristupne saobraćajnice na ovom putu.

Bojan Stević
Bojan Stević

Ova deonica je od izuzetnog značaja za žitelje opština Lazarevac i Ljig, rekao je član Saveta Mesne zajednice Dudovica Mileta Prekajski, navodeći da je zadovoljan rekonstrukcijom puta.

Put Dudovica - Latković

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević još jednom se zahvalio Vladi, resornom ministarstvu i „Putevima Srbije“ na rekonstrukciji ove važne deonice i izrazio očekivanja da će završenim radovima biti zadovoljni svi građani koji koriste ovaj putni pravac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Asfaltirana deonica puta Dudovica – Latković

  • 21. juna 2021. at 16:37
    Permalink

    Većina stvari je laž!?Kao prvo,Ugovorom se podizvodjač radova na auto putu,ili izvodjač,obavezao da sve lokalne puteve koji su oštećeni u toku izvodjenja radova,zbog povećanog kamionskog saobraćaja,popravi i asfaltira!?Sa time se kasnilo….Nikakve tu veze nemaju ni opštine ni vlada,a još manje Vučić!?Videti stanje puta Latković-Jajčić-Ljig!?!?To je nastavak ovog puta ka Ljigu,od Latkovića…..užas…..Ne postoje Saveti Mesnih zajednica ni predsednici Saveta na teritoriji opštine Lazarevac,niti su birani….Tako da ovaj Prekajski nije član Saveta MZ Dudovica,nego predsednik Mesnog odbora Sns-a iz Dudovice!?Lepo je da se radi,pozdravljam….ali bez deonice Latković-Jajčić-Cvetanovci-Ljig to je slepo crevo…osim puta ka Mionici,Latković-Vračević-Mionica koji je u srednje žalosnom stanju….

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA