Asfaltirana deonica puta u dužini od 900 metara ka seoskom groblju u Malim Crljenima

U mesnoj zajednici Mali Crljeni asfaltiran je put u dužini od 900 metara ka seoskom groblju. Sve dok vremenski uslovi budu dozvoljavali radićemo na uređenju seoskih puteva a na proleće nas čeka i asfaltiranje takozvane ulice „Seoskog zapisa“ u dužini od 350 metara, kao i plato ispred Doma kulture u ovom selu, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Stević.  U narednim danima očekuje nas i potpisivanje ugovora sa RB „Kolubara“ o izgradnji kanalizacione mreže u Malim Crljenima i u Rudovcima, kaže Stević i najavljuje i početak izgradnje vodovodne mreže u ove dve seoske mesne zajednice.

Mali Crljeni

U Mesnoj zajednici Mali Crljeni asflatirana je deonica puta ka seoskom groblju u dužini od 900 metara. Nadam se da ćemo na proleće i čim vremenske prilike dozvole uraditi dodatnih 700 metara puta u ovom delu kako bi ova saobraćajnica bila kompletirana do groblja, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Stević.

Asfaltirenja u Malim Crljenima

Naredne godine na inicijativu meštana Malih Crljena u skladu sa budžetom, radićemo i ulicu „Seoskog zapisa“ u dužini od 350 metara a planirana su i druga ulaganja u ovom delu naše opštine, kaže Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

U narednim danima očekuje nas i potpisivanje ugovora sa RB „Kolubara“ o izgradnji kanalizacione mreže u Malim Crljenima i u Rudovcima, kaže Stević i najavljuje početak izgradnje vodovodne mreže u ove dve seoske mesne zajednice.

Asfaltiranje ulica

Sledeće nedelje završavamo radove u gradskim mesnim zajednicama, kaže Stević i dodaje da se time privode kraju radovi na rekonstrukcija ulica koji su planirani u ovoj godini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA