BeogradLazarevacVesti

Zatvoreni bazen SRC „Kolubara“ od danas otvoren za korisnike

U SRC „Kolubara“ počeo je sa radom zatvoreni bazen. Termini za građanstvo su od 10, 12 i 14:30 časova a bazen će koristiti i zaposleni u RB „Kolubara“, plivački klubovi, dok je poseban termin rezervisan za žene. Voda u bazenu je ispravna i kontroliše se svake srede a temperatura je trenutno 26 stepeni, kaže Vladimir Dragićević direktor SRC „Kolubara“. Korisnicima bazena su na raspolaganju i parno kupatilo i sauna, koji su u potpunosti servisirani. Cena ulaznice je ove godine korigovana i iznosi 200 dinara za odrasle i 100 za decu. Bazen radi tokom cele nedelje i na raspolaganju je svim sugrađanima i posetiocima Lazarevca.

Zatvoreni bazen

Građani Lazarevca kao i sportisti od ove nedelje mogu da koriste zatvoreni bazen. Prema rečima Vladimira Dragićevića, direktora SRC „Kolubara“ kupači mogu da dođu svakog dana od 10 do 17 sati, dok su i ove godine večernji termini rezervisani za plivačke klubove, školu plivanja i obuku neplivača.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Zavod za javno zdravlje, svake srede, kontroliše ispravnost vode u bazenu, čija je temperatura trenutno 26 stepeni. Kao i svake godine uprava bazena će raditi na tome da se obezbede najbolji uslovi za sve koji dolaze. Cena ulaznice su korigovane, pa je tako za odrasle 200 dinara, za decu 100 dinara. Zaposleni u SRC „Kolubara“ će se kao i do sada truditi da na najbolji način održavaju ovaj bazen, zaključio je Dragićević.

Zatvoreni bazen SRC Kolubara

Za bezbednost kupača zaduženi su spasioci u obe smene.

Spasioci na zatvorenom bazenu

Pored bazena korisnicima su na raspolaganju sauna  u terminu od 12 časova kao i parno kupatilo. Ove godine renovirano je mašinsko postrojenje na otvorenom i zatvorenom bazenu, a pred kraj prošle sezone zamenjena je peć za saunu, postavljeni novi ormarići i narukvice, kaže direktro SRC „Kolubara.

RASPORED RADA ZATVORENOG PLIVAČKOG BAZENA SRC

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA