BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana dva putna pravca u Brajkovcu

U Mesnoj zajednici Brajkovac u prethodnim danima asfaltirana su dva putna pravca. Ulica Đunđerski ili put za Rovače, asfaltiran je u dužini od 750 metara a 250 metara biće urađeno na proleće, kaže predsednik opštine Bojan Stević. Put za Jovanoviće je drugi putni pravac koji je dobio asfalt u dužini od 550 metara. U prethodnom periodu urađen je i put za groblje u Brajkovcu, dodaje predsednik.

Stević sa meštanima Brajkovca

U Mesnoj zajednici Brajkovac, u proteklim danima, sprovedeni su značajni infrastrukturni radovi s ciljem poboljšanja puteva i pristupačnosti u ovom delu opštine. Jedan od prioriteta bio je asfaltiranje Ulice Đunđerski a ovom prilikom, 750 metara ove važne saobraćajnice već je dobila novi sloj asfalta, dok se preostalih 250 metara planira tokom proleća, kaže predsednik opštine Bojan Stević.

Bojan Stević, Tomislav Rikanović

Dodatno, u prethodnom periodu, sprovedeni su radovi na putu koji vodi do lokalnog groblja u Brajkovcu, urađene su dve kapele kao i dečije igralište, ali se ulagalo i u spor,  kaže Stević.

Stević sa meštanima

Naredne godine počinje izgradnja i primarnog cevovoda sa pet rezervoara kako bi se rešio problem vodosnabdevanja južnog dela opštine, kaže predsednik.

Bojan Stević naglašava kontinuiranu posvećenost opštine unapređenju infrastrukture i životnih uslova građana. Sve dok vremenski ulsovi dozvole da se radi mi ćemo raditi a u toku ove sedmice nastavljaju se asfaltiranja i u drugim mesnim zajednicama, kaže Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA