BeogradIzboriLazarevacVesti

Maja Gojković razgovarala sa ženama u Lazarevcu

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je sa ženama u Lazarevcu i tom prilikom poručila da žene donose promišnjene odluke, jer znaju da od toga kome povere vođenje države zavisi budućnost njihove porodice i cele zemlje i da zato žene podržavaju Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića. Ona je pre toga obišla i hram Svetog Velikomučenika Dimitrija i Centar za kulturu Lazarevac.

Maja Gojković u Lazarevcu

Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala priliku da razgovaram sa velikim brojem žena u Lazarevcu, da se družimo i da pričam i sa mladim devojkama, i sa penzionerkama i domaćicama, jer sve one vole Lazarevac i svoju državu i žele joj najbolje i zato daju podršku Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću”, rekla je Gojković.

Maja Gojković sa ženama u Lazarevcu

Istakla je da je izuzetno važno što se žene ovog kraja, kroz brojna udruženja, bave očuvanjem kulturnog nasleđa, kako tradicionalnim rukotvorinama tako i u oblasti gastronomije i edukacijom mladih i dodala da je očuvanje tradicije i kulturne baštine jedan od prioriteta države.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA