BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana Negotinska ulica u Kruševici i parking iznad OŠ „Knez Lazar“

Proteklog vikenda završeno je asfaltiranje Negotinske ulice u Kruševici, deonice duge 1400 metara. Rekonstrukcija ove ulice od izuzetnog značaja je za žitelje ovog kraja, navodi predsednik opštine Bojan Stević i dodaje da se radovi nastavlju dok vremenski uslovi to dozvole. Takođe, završeni su radovi na uređenju parking prostora iznad škole “Knez Lazar” čime je dobijeno 40 parking mesta.

U cilju poboljšanja kvaliteta života građana, rukovodstvo opštine Lazarevac nastavilo je da sprovodi akciju svakodnevnog asfaltiranja putnih pravaca u mesnim zajednicama. Radovi na asfaltiranju deonice duge 1400 metara izvedeni su u Negotinskoj ulici u Mesnoj zajednici Kruševica.

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo što je opština uspela da obezbedi sredstva za rekonstrukciju ove ulice u Kruševici koja je od izuzetnog značaja za žitelje ovog kraja. Stević je istakao da se radovi nastavljaju sve dok vremenski uslovi to dozvole, kako bi svi meštani, posebno seoskih mesnih zajednica imali asfalt pored svojih kuća.

Ovog vikenda završeni su radovi i na kompletnom uređenju parking prostora i obeležavanju parking mesta u Valandovskoj ulici, iznad OŠ “Knez Lazar”. Ovaj parking imaće 40 parking mesta. Takođe, asfaltirana je i pešačka staza u dužini od 180 metara koja izlazi na Valandovsku ulicu a koju će najviše koristiti učenici ove škole.

Učinili smo ovaj prostor lepšim, dobili parking mesta i što je najvažnije đacima ove škole stvorili bolji i bezbedniji prilaz školskom dvorištu -dodaje predsednik opštine Bojan Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA