Aktiv žena organizovao humanitarno druženje za Janu Simić

Udruženje Aktiv žena Lazarevca organizovalo je u Dudovici još jednu humanitarnu večeru i druženje za našu sugrađanku janu Simić koja boluje od malignog tumora kičmene moždine.  Pored velikog broja humanih Lazarevčana koji su se odazvali akciji, druženju u Dudovici prisustvali su i članovi 20 udruženja iz mnogih krajeva naše zemlje. Ovom prilikom prikupljeno je oko 30 000 dinara za nastavak Janinog lečenja.

Aktiv žena u Dudovici

Članice Aktiva žena još jednom su se okupile u Dudovici kako bi uz druženje i večeru sa humanim udruženjima širom naše zemlje prikupile preko potrebna novčana sredstva za lečenje naše sugrađanke Jane Simić, koja duže vreme bije bitku sa opakom bolešću.

Aktiv žena u Dudovici za Janu Simić

U planu članica Aktiva žena je podela novogodišnjih paketića za decu koja su korisnici Dnevnog boravka u Lazarevcu, čime će biti završen program udruženja koji je planiran za ovu godinu, istakla je predsednica Aktiva Zagorka Uskoković.

Zagorka Uskoković sa gostima na humanitarnoj večeri

Uskoković kaže da će Aktiv žena i u 2022. godini nastaviti svoje redovne aktivnosti, koje se sastoje pre svega od humanitarnog rada i pružanja pomoći pre svega deci i osobama kojima je pomoć najneophodnija.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA