BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana Pešterska ulica u Darosavici

U zaseoku Darosavica u mesnoj zajednici Rudovci, asfaltirana je Pešterska ulica u dužini od 780 metara. Radove je obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Stević u pratnji predsednika skupštine Bojana Sinđelića i članova Veća. Izvođač radova je JP „Beograd put“ a po rečima predsednika opštine u planu su i druge investicije u ovom delu naše opštine kao i asfaltiranje nekategorisanih puteva u Rudovcima.

U zaseoku Darosavica u Rudovcima završeni su radovi na Pešterskoj ulici u dužini od 780 metara. Ova ulaganja su deo kontinuiranih napora lokalnih vlasti da unaprede infrastrukturu i stvore bolje uslove za život u svim delovima naše opštine. Građani Rudovaca mogu očekivati bolje puteve i infrastrukturu u bliskoj budućnosti, što će im olakšati svakodnevne aktivnosti i doprineti razvoju celokupne zajednice, kaže predsednik opštine Bojan Stević.

Predsednik opštine Bojan Stević napomenuo je i da će se raditi na rešenju problema vodosnabdevanja u ovom delu opštine Lazarevac i da je dao predlog da se u Rudovcima otvori kancelarija koja će biti uslužna, u smislu izdavanja neophodnih dokumenata meštanima ove mesne zajednice.

Stević je dodao da je oko 90 odsto obećanih projekata do sada realizovano i da će se nastaviti sa drugim značajnim investicijama koje će poboljšati infrastrukturu i kvalitet života građana u Rudovcima ali i drugim delovima opštine.

Takođe, u planu je i asfaltiranje nekategorisanih puteva u Rudovcima, što će dodatno doprineti boljim usovima života za lokalno stanovništvo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA