Asfaltirana ulica Boška Buhe, do kraja nedelje nastavak radova i u seoskim mesnim zajednicama

Ulica Boška Buhe u dužini od 130 metara asfaltirana je na zahtev građana MZ „Stanislav Sremčević Crni“. Nakon radova na toplifikacionoj mreži u ovom delu opštine Lazarevac, oštećen je stari asfalt i obezbedili smo presvlačenje i postavljanje novog sloja, kaže predsednik opštine Bojan Stević koji je sa saradnicima obišao radove. Trudimo se da izađemo u susret svim zahtevima naših sugrađana u skladu sa budžetom opštine i nadam se da će nam lepo vreme „ići na ruku“ da u narednih deset dana završimo sve infrastrukturne radove, kaže Stević.

Ulica Boška Buhe

Lepo vreme tokom novembra meseca omogućilo je putarima u Lazarevcu da privedu kraju radove na saobraćajnoj infrastrukturi. Na zahtev naših sugrađana nakon uređenja toplifikacione mreže u MZ „Stanislav Sremčević Crni“, asfaltiramo dve ulice u ovom kraju a ulica Boška Buhe u dužini od 130 metara presvučena je novim asfaltom, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

Radove nastavljamo i u seoskim Mesnim zajednicama a kompletno asfaltiranje u dužini od 550 metara puta za Zakinac u Rudovcima trebalo bi da bude završeno narednih dana, kao i početak radova u ulici Race Terzića u Velikim Crljenima, kaže predsednik opštine.

Ulica Boška Buhe

Mnoge saobraćajnice nisu u ingerenciji naše opštine a postoje putni pravci koje je neophodno rekonstruisati kaže Stević,  a pre svega mislim na put Veliki Crljeni – Junkovac koji je u nadležnosti JP „Putevi Srbije“.

Sve dok vremenski uslovi dozvole, trudićemo se da radimo na uređenju putne infrastrukture i da ovu godinu završimo kako smo i planirali, kaže predsednik opštine i napominje da je u narednoj godini planirano oko 50 ulica koje bi trebalo da finasira Grad Beograd.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA