Nakon dvogodišnje pauze obeležena slava Doma zdravlja i lekara

Zaposleni u Domu zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“ obeležili su svoju slavu Svete vrače Kozmu i Damjana. Slavi su pored zaposlenih prisustvovali čelnici opštine i javnih preduzeća. Direktor Doma zdravlja dr Jovan Milojević čestitajući slavu, svojim kolegama širom Srbije, poželeo je da imaju što više uspeha u radu. Svim sugrađanima i zdravstvenim radnicima slavu je čestitao predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević, koji je naglasio da će lokalno rukovodstvo nastaviti da ulaže u zdravstvo. Slavu lekara svete Vrače, kao zvaničnu slavu, proglasila je 2007. godine Lekarska komora Srbije.

Slava lekara

Zaposleni u lazarevačkom Domu zdravlja, obeleži su u skladu sa tradicijom dan sećanja na zaštitnike lekarske profesije. Nakon dvogodišnje pauze slava lekara i zdravstvene ustanove u Lazarevcu obeležena je u prisustvu zaposlenih i predstavnika opštine i Javnih preduzeća.

Svojim kolegama direktor lazarevačkog Doma zdravlja Jovan Milojević poželeo uspeh u radu i istakao da su prethodne dve godine bile izazovne za sve zaposlene u medicini.

Dr Jovan Milojević
Dr Jovan Milojević

Očekujemo da nakon pandemije poboljšamo naše usluge i da svi naši korisnici budu zadovoljni, kaže dr Milojević i dodaje da veliku zahvalnost duguju Vladi Republike Srbije, Gradu Beogradu i opštini Lazarevac.

Dom zdravlja

Predsednik opštine Bojan Stević čestitao je slavu zaposlenima u ovoj ustanovi i najavio nova ulaganja u objekat Doma zdavlja i poboljšanje usluge prema svim korisnicima.

Bojan Stević
Bojan Stević

Slavi Doma zdravlja “Dr Đorđe Kovačević” pored zaposlenih prisustvovao je veliki broj predstavnika opštine Lazarevac, javnih preduzeća, institucija kulture i istaknutih pojedinaca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA