BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana ulica Ćirin put u Malim Crljenima

U mesnoj zajednici Mali Crljeni asfaltirana je Ćirina ulica u dužini od 220 metara. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević i najavio i asfaltiranje ulice Ćirina pruga, početkom naredne godine, koja povezuje glavni put ka Aranđelovcu. Početkom godine planirana je i rekonstrukcija ulice Starog zapisa a sve u dogovoru sa meštanima ovog dela lazarevačke opštine.

Ćirina ulica asfaltirana je u dužini od 220 metara a u ovom delu lazarevačke opštine radiće se još dve ulice, početkom naredne godine. Tokom obilaska radova, predsednik opštine Bojan Stević je istakao značaj infrastrukturnih investicija za unapređenje lokalne zajednice i napomenuo da sve dok vremenski uslovi dozvole radiće se asfaltiranje ulica u mesnim zajednicama.

Predsednik je najavio i uređenje terena kod škole ali i kapele, spomenika i drugih radova koji će poboljšati uslove života ali i pružiti brojne sadržaje za decu i odrasle. Dodao je da će do kraja godine biti asfaltirane 72 ulice.

Narednih dana biće potpisan protokol sa JP EPS o izradi projektno tehničke dokumentacije za vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kaže Stević i dodaje da će time biti rešen dugogodišnji problem vodosnabdevanja meštana Malih Crljena i Rudovaca.

Ovim nizom infrastrukturnih inicijativa, opština nastavlja da posvećeno poboljšava uslove života građana, kaže predsednik Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA